ΜΑΡΟΥΔΑΣ Γ (Αναφορές και σχόλια)

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ 21-04-2003

Δελτίο Παραγγελίας

Ποσότητα:
Η Παραγγελία μου
Τιμή:0.00
Εκτύπωση

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η έκθεση ζωγραφικής του Γιώργου Μαρούδα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Νέας Ερυθραίας 

Ο Γιώργος Μαρούδας γεννήθηκε οτις Κροκέες της Λακωνίας το 1945. Σπούδασε ζωγραφική στον Καναδά στο Studio JOSEPH MAIZNER από το 1968 έως το 1972. Παράλληλα, σπούδασε διακοσμητικές τέχνες με εξειδίκευση στο κίνημα του ARTS - AND CRAFS MOVEMENT. Από το 1070 εργάζεται στο studio STARVINE ARTIST με τους ζωγράφους ROSSON και ΜΟΡΑΝ και από το 1995 δημιουργεί και διδάσκει ζωγραφική στην Ελλάδα. Το έργο του εντάσσεται στα κινήματα των νεορεαλιστών και υπερρεαλιστών δημιουργών. Έργα του υπάρχουν σε μεγάλες ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές στην Ευρώπη και Αμερική. Έχει αποσπάσει κριτικές και έχει τιμηθεί για το έργο του.
Στα εγκαίνια της έκθεσης παρευρέθησαν η αντιδήμαρχος Νέας Ερυθραίας κ. Κατερίνα Μουστάκη, η επικοινωνιολόγος κ. Ελένη Καρρά, η κ. Δώρα Καταπίδη, η κ. Γκρέκα Στέλλα - Αυγερινού, ο κ. Παναγιώτης Αυγερινός, ο κ. Πασχάλης Αγγελίδης, ο κ. Αλέξανδρος Χαιρετάκης, η κ. Όλγα - Μαρία, η κ. Καραγιαννακη Θεοδώρα, η κ. Ντίζη Χάουρντ και πολλοί άλλοι.